top of page
Etsi

Vie hyvinvointisi uudelle tasolle osteopatian ja valmennuksen avulla

Päivitetty: 19. tammik. 2023


Osteopatia, hieronta tai muu manuaalinen hoito voi tuoda nopean helpotuksen kehon jännitystiloihin, polvi-, selkä- ja lihaskipuun tai vaikkapa stressiin. Mutta usein hoidon vaikutus jää lyhytkestoiseksi ja ongelma palaa ennen pitkää. Mistä tämä johtuu? Miten vaivoihin voisi löytää kestävämmän ratkaisun?


”Hyvinvointi on tärkeää, mutta nyt on vähän kiire”

Terveys ja kehon toimintakyky on meistä jokaiselle tärkeää – ainakin teoriassa. Valitettavasti käytännön elämässä työt, lastenhoito, harrastukset ja muut kiireet menevät usein hyvinvoinnin edelle. Ajanvarausta lykätään ja toivotaan, että vaiva hellittäisi itsestään. Kipua siedetään jopa viikkoja tai kuukausia ennen avun hakemista. Kuulostaako tutulta?


Pitkittynyt kipu aiheuttaa uusia ongelmia

Kun kipu pitkittyy, kehomme mukautuu vaivaan. Alamme liikkua eri tavalla. Yritämme säästää kipeää kohtaa, muokkaamme asentoamme ja välttelemme liikkumista. Liikkumattomuus heikentää lihaksia. Muuttunut asento voi kuormittaa muita kehon osia ja aiheuttaa lihasjännitystä. Näin alkuperäinen ongelma synnyttää uusia vaivoja ja kierre on valmis.


Ja jos vaiva on jatkunut kuukausia, ei yksi hoitokerta voi tehdä ihmeitä. Harva haluaa kuitenkaan sitoutua pitkään hoitojen sarjaan. Hoidot vievät aikaa ja maksavatkin paljon. Miten hyvinvoinnin voisi viedä uudelle tasolle kohtuullisella panostuksella?


Kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa yhdistyvät hoito ja valmennus

Pitkään jatkunut vaiva vaatii jatkuvaa hoitoa. Parhaan tuloksen takaa hoitoon yhdistetty omatoiminen harjoittelu, jolla voidaan vahvistaa kehoa hoitokertojen välillä. Kehon tilanteeseen räätälöity harjoitusohjelma tuo suurimmat hyödyt ja tuloksia syntyy jo muutamassa viikossa.

Pulu Garagen Hyvinvointi Total on ainutlaatuinen palvelukonsepti, joka auttaa kehoasi toimimaan optimaalisesti. Kokonaisvaltaisessa palvelussa yhdistyvät osteopaattinen hoito oppilastyönä ja henkilökohtainen valmennus.


Osteopaattisessa hoidossa käsittelen kehosi kokonaisvaltaisesti. Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitan tilanteesi, teen kliinisen tutkimuksen sekä hoidon. Hoidon jälkeen suunnittelen tilanteeseesi sopivan treeniohjelma, joka käydään läpi seuraavassa tapaamisessa.


Harjoitusohjelma sisältää kehon tilanteeseen parhaiten sopivat harjoitukset – kehonhuoltoa, kehonpainotreeniä, kotitreeniä, kuntosalitreeniä tai jotain muuta. Suunnittelen harjoitukset niin, että pystyt sovittamaan treenit arkeesi helposti ja kuormittumatta liikaa. Tapaamisessa opastan liikkeiden turvallisen suoritustekniikan.


Hyvinvointi osaksi arkea

Hyvinvointi Total koostuu kolmesta hoitokerrasta ja kolmesta ohjatusta treenistä. Jokaisella hoitokerralla tutkin kehosi ja arvioin, miten hoito ja treeni ovat tehonneet. Treenitapaamisessa teen tarvittaessa muutoksia harjoitusohjelman liikkeisiin, toistomääriin tai vastuksiin. Seuraava hoitokerta sovitaan tilanteen mukaan. Hoitojen ja ohjattujen treenien sarja sekä välissä tehtävät omatoimiset harjoitukset auttavat sinua saamaan hyvinvoinnin luontevaksi osaksi arkeasi.


Pulu Garagen tilat on suunniteltu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Rauhallisen hoitohuoneen lisäksi tilassa on hyvin varusteltu kuntosali. Vie hyvinvointisi uudelle tasolle ja varaa aika jo tänään.


Pakettiin sisältyy:

  • 3 x osteopaattinen hoito tutkimuksineen

  • 3 x ohjattu treeni

  • Räätälöity harjoitusohjelma kotitreeniin tai salille

  • Hinta 389€ (sis. alv. 24%)

Tutustumistarjous 189€ (sisältää 2 x osteopaattinen hoito tutkimuksineen sekä 1 x ohjattu treeni)


146 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page