top of page

YKSILÖVALMENNUS

Haluatko oppia nyrkkeilemään tai nostamaan kahvakuulaa oikealla ja taloudellisella tekniikalla? Vai kaipaatko uusia vinkkejä treeneihin, tekniikkaopetusta tai apua kahvakuulatreenin koostamiseen?

Valmennuksen avulla teet liikunnasta osan arkeasi, löydät liikunnan ilon, kohennat kuntoasi tai saat inspiraatiota treeneihisi.  Tarkoituksena on löytää harjoitteet, jotka tukevat tavoitteitasi parhaalla mahdollisella tavalla. 

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta treenaamisesta – avoin mieli ja halu oppia riittävät. Painotan tekniikan opettamista, jotta harjoittelu olisi turvallista. Kehittyminen ja uusien taitojen hallinta auttavat myös löytämään liikunnan mielekkyyden.  

Pulu Garage pienryhmätreenit

PIENRYHMÄVALMENNUS TUNTIKUVAUKSET

(pienryhmätreenit tauolla)

Ryhmässä on max. 6 osallistujaa mikä takaa sen, että jokainen osallistuja saa yksilöllistä ohjausta. Tunnin pääset varaamaan ajanvarauksen kautta. Jos tunti on täynnä, voit jäädä jonotuslistalle. Treenit eivät sido sinua mitenkään, voi tulla milloin haluat ja mille tunnille tahansa tai vaikka kaikille.

Tunnit suunnitellaan niin, että jokainen voi omasta kuntotasostaan huolimatta osallistua tunneille. Vähemmän treenanneille skaalataan tarvittaessa liikkeitä tai korvataan liike toisella ja he, jotka ovat treenanneet enemmän voivat toistomäärillä ja painoilla saada enemmän vastetta omaan treeniin. Tärkeintä tunneille tullessasi on, että teet treenin aina päivän kunnon mukaan ja muistat kuunnella kehoasi.

 

Tunti pidetään, mikäli osallistujia on vähintään 3. Jos ryhmä ei tule täyteen 4 tuntia ennen tunnin alkua, treeni peruuntuu ja siitä tulee sähköpostiin ilmoitus. Tarkastathan sähköpostin ennen tunnille tuloa peruuntumisen varalta.

ULKOTREENIT

Ulkona pidettävä kiertoharjoittelu treeni. Kokoontuminen Pulu Garagen edessä, Puistokaari 3. Treenit pidetään Lauttasaaren Yhteiskoulun parkkipaikalla, sisäpihalla tai Myllykalliolla. 

Treeneissä tehdään kehonpainoilla, kahvakuulilla, voimapalloilla ym. välineillä riippuen osallistujamäärästä. 

Säänmukainen pukeutuminen.

HINNASTO

Personal training

Yksilövalmennus ​1x 60min sisältää vaihtoehtoisesti:​​​

  • tekniikkaopetus ja yhteiset treenit (esim. kahvakuula tai nyrkkeily)

  • ohjattu treeni (esim. kotiin tai kuntosalille)

  • Yksilövalmennus hinta 90€ (sis. alv. 24%)​. Mahdollisuus myös valmennuspakettiin (kysy tarjousta). Huomioithan, että hinta muuttuu 1.7.2024. Uusi hinta on 100€.

Myös pari- tai pienryhmävalmennus. Kahvakuulatekniikka workshopit myös yrityksille, valmentajille sekä kuntokeskusten ohjaajille.

Kysy tarjousta.

Maksutavat: yleisimpien maksukorttien lisäksi, mobilebay, Epassi liikunta, Smartum liikunta sekä Edenred virike (emme ota vastaan liikuntaseteleitä).

bottom of page