top of page

Personal training

Haluatko oppia nyrkkeilemään tai nostamaan kahvakuulaa oikealla ja taloudellisella tekniikalla? Vai kaipaatko uusia vinkkejä treeneihin, tekniikkaopetusta tai apua kahvakuulatreenin koostamiseen?

Valmennuksen avulla teet liikunnasta osan arkeasi, löydät liikunnan ilon, kohennat kuntoasi tai saat inspiraatiota treeneihisi.  Tarkoituksena on löytää harjoitteet, jotka tukevat tavoitteitasi parhaalla mahdollisella tavalla. 

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta treenaamisesta – avoin mieli ja halu oppia riittävät. Painotan tekniikan opettamista, jotta harjoittelu olisi turvallista. Kehittyminen ja uusien taitojen hallinta auttavat myös löytämään liikunnan mielekkyyden.  

Pulu valmennus
Pulu valmennus

Pienryhmävalmennus

Lihaskunto / kiertoharjoittelu 

Tunnilla tehdään lihaskuntoa mm. kehon painolla, kahvakuulilla, käsipainoilla ym. Treenin tarkoituksena on saada lisää jaksamista, voimaa arkeen ja hyvää mieltä kuntotasosta riippumatta.

Tunnin kesto 50min. Tunti sisältää alkulämmittelyn, liikkeiden läpikäymisen, treenin ja loppuvenyttelyn.

 

Ryhmässä on max. 6 osallistujaa mikä takaa sen, että jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Treeni järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 4. Jos ryhmä ei tule täyteen edelliseen iltaan klo 21 mennessä, treeni peruuntuu ja siitä tulee sähköpostiin ilmoitus.

 

Hinnasto

Personal training

Yksilövalmennus ​1x 60min sisältää vaihtoehtoisesti:​​​

  • tekniikkaopetus ja yhteiset treenit (esim. kahvakuula tai nyrkkeily)

  • ohjattu treeni (esim. kotiin tai kuntosalille)

  • Yksilövalmennus hinta 90€ (sis. alv. 24%)​Mahdollisuus myös valmennuspakettiin.

Myös pari- tai pienryhmävalmennus. Kahvakuulatekniikka workshopit myös yrityksille, valmentajille sekä kuntokeskusten ohjaajille.

Kysy tarjousta.

Pienryhmätreenit

Hinta 22€/krt tai 6x sarjakortti 120€.

Maksutapana käy; maksukortti tai sarjakortti. Muistathan perua paikkasi viimeistään 24h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomasta paikasta veloitamme hinnaston mukaisesti. 

Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä (Edenred tai Smartum niin maksaminen tapahtuu etukäteen Pululle, jonka jälkeen saat sarjakortin sähköpostitse, jolloin pystyt tekemään varauksen tunnille).

Tunnin pääset varaamaan ajanvarauksen kautta ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli tunti on täynnä, voit jäädä jonotuslistalle ja jos paikka vapautuu saat siitä ilmoituksen sähköpostiin. Huomioithan, ettei sinun tarvitse sitoutua joka viikko, voit osallistua tunnille kun sinulle parhaiten sopii. 

Palvelut ainoastaan Lauttasaaressa.

Maksutavat: korttimaksut (yleisimmät), mobilepay tai lasku.

bottom of page