top of page

OSTEOPATIA

Osteoptia

Osteopatiassa kehoa tarkastellaan kokonaisuutena ja jokaisessa hoidossa huomioidaan kehon sen hetkinen tilanne ja tarve. Näin ollen jokainen hoito on aina erilainen ja yksilöllinen. 

 

Hoidon aikana käytetään erilaisia tekniikoita kuten, nivelten ja rangan mobilisointi, pehmytkudos- ja manipulaatiotekniikat sekä kraniaali ja viskera tekniikat. 

Tekniikat ovat turvallisia, pehmeitä ja kivuttomia.

 

Hoidossa keskeistä on rytminen liike ja pitkillä vipuvarsilla tehtävät tekniikatHoidon tavoitteena on saada hermosto, verenkierto ja nestekierto toimimaan normaalisti sekä palauttaa kehon normaali liikkuvuus, koordinaatio ja ryhti. 

Osteopatiasta saat apua mm. tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, tulehdustiloihin, stressiin, uupumukseen, selkäkipuun, niska- ja hartiaseudun jännitystiloihin, liikerajoituksiin, puutumisoireisiin, migreeniin, päänsärkyyn, huimaukseen, vatsavaivoihin, purenta- sekä hengitysongelmiin. 

Hoito sopii kaikenikäisille, vauvoille, lapsille, nuorille, aikuisille ja ikä-ihmisille.

Milloin vauvan kanssa kannattaa tulla hoitoon?

Heti syntymän jälkeen, uniongelmat, itkuisuus, koliikki, refluksi, vatsavaivat, imetyshaasteet, kireä kielijänne sekä rokotusten jälkeen.

Pulu Garage osteopatia
Hieronta

HIERONTA

Klassinen hieronta tai urheiluhieronta auttaa lihaskireyksiin, lihasten jännitystiloihin, kehon kiputiloihin, sekä liikunta- ja tukielinvaivoihin.

Olen erikoistunut niveltoiminnan edistämiseen ja käytän niveliä ja rankaa mobilisoivia tekniikoita hieronnan lisänä. Hyödynnän erilaisia pehmytkudostekniikoita, mobilisointia, MET-tekniikoita ja lihaskalvokäsittelyä sekä manuaalista terapiaa yleisimpien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoitoon.

Hieronta auttaa sinua rentoutumaan ja poistaa stressiä, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, helpottaa päänsärkyä, palauttaa nivelten liikeratoja, hoitaa lihaskipua, särkyä, jännitystiloja, arpikudosta, turvotusta, traumoja, reumaattisia sairauksia sekä palauttaa urheilusuorituksen jälkeen. 

Pulu Garage hieronta

IMUKUPPIHIERONTA

Imukuppihieronta on osa kiinalaisen lääketieteen vanhaa perimähoitoa jota käytetään monenlaisiin vaivoihin sekä lihashuoltoon.

 

Hoito aktivoi aineenvaihduntaa ja nestekiertoa, rentouttaa, helpottaa lihaskireyksiä sekä auttaa kipuihin ja turvotukseen.

 

Hoidossa kuppeja liu´utetaan öljytyllä iholla tai jätetään hetkeksi vaikuttamaan hoidettavalle alueelle muodostaen kupin ja ihon väliin alipaineen joka imee ihon pehmytkudoksen kupin sisään. Käsittely on kivuton mutta voi aiheuttaa ihon punoitusta, mustelmia tai verenpurkaumia jotka kuitenkin lähtevät yleensä parin päivän kuluessa.

Pulu Garage kuivakuppaus
Kuivakuppaus

KUIVAKUPPAUS

Kuivakuppaus on ollut osa kiinalaista ja länsimaista hoitoperinnettä jo satoja vuosia. Kuivakuppaus rentouttaa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta, poistaa kuona-aineita ja hoitaa lihaskipua. 

Kuivakuppauksessa kupit jätetään vaikuttamaan hoidettavalle alueelle 10-20 minuutiksi, jonka jälkeen kuppeja liu’utetaan öljytyllä iholla muodostaen kupin ja ihon väliin alipaineen, joka imee ihon pehmytkudoksen kupin sisään. 

Käsittely on kivuton, mutta voi aiheuttaa ihon punoitusta, mustelmia tai verenpurkaumia. Nämä häviävät parin päivän kuluessa.

Pulu Garage imukuppihieronta
Hinnasto

HINNASTO

Teen tarvittaessa kotikäyntejä jos sairauden tai vamman vuoksi liikkuminen on estynyt.

Esim. hoitokodit, sairaala, kotihoito tai vauva- ja lapsiperheet. Ota yhteyttä info(@)pulugarage.fi

Lauttasaari

Vastaanottokäynti 45-60min 80€ (sarjakortti 3x 225€)

Vastaanottokäynti 30-45min 70€ (sarjakortti  3x 195€)

Kotka

Osteopatia 45-60min 80€

Osteopatia 30-45min 70€

Kotikäynnit

105€/hlö

Sarjakortit voimassa 6kk ostohetkestä. Sarjakortit ovat myynnissä ainoastaan Lauttasaaressa. 

Maksutavat: yleisimpien maksukorttien lisäksi, mobilebay, Epassi hyvinvointi, Smartum hieronta sekä Edenred hieronta.

bottom of page