top of page
anna20.jpg

HIERONTA

Hieronnassa käytetään niveliä ja rankaa mobilisoivia tekniikoita, erilaisia pehmytkudostekniikoita, MET-tekniikoita ja lihaskalvokäsittelyä yleisimpien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoitoon.

Hieronta auttaa sinua rentoutumaan ja poistaa stressiä, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, helpottaa päänsärkyä, palauttaa nivelten liikeratoja, hoitaa lihaskipua, särkyä, jännitystiloja, arpikudosta, turvotusta, traumoja, reumaattisia sairauksia sekä palauttaa urheilusuorituksen jälkeen. 

IMUKUPPIHIERONTA

Imukuppihieronnassa kupit jätetään vaikuttamaan 5-15 minuutiksi, jonka jälkeen kuppeja liu’utetaan öljytyllä iholla muodostaen kupin ja ihon väliin alipaineen, joka imee ihon pehmytkudoksen kupin sisään. Hoidossa käsitellään kipu- ja akupisteitä sekä lihaskalvoja. Imukuppien vaikuttaessa esim. osassa selkää, käytetään toiselle puolelle erilaisia hierontaotteita.

Käsittely on kivuton, mutta voi aiheuttaa ihon punoitusta, mustelmia tai verenpurkaumia. Nämä häviävät parin päivän kuluessa.

Imukuppihieronta rentouttaa ja poistaa stressiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta, poistaa kuona-aineita, hoitaa lihaskipua, arpikudosta ja kosmeettista selluliittia. 

anna10.jpg

HINNASTO 2023

Hieronta / Imukuppihieronta

Lauttasaari

30min 45€ (sarjakortti 3x hoito 120€)

45min 55€ (sarjakortti 3x hoito 150€)

 60min 65€ (sarjakortti 3x hoito 180€)

Hieronta 

​Kotka 

30min 40€ (sarjakortti 3x hoito 110€)

45min 45€ (sarjakortti 3x hoito 120€)

 60min 55€ (sarjakortti 3x hoito 150€)

Sarjakortit voimassa 6kk ostohetkestä.

Maksutavat: korttimaksut (yleisimmät), mobilepay, Epassi hyvinvointi,  Smartum hierontaEdenred hieronta.

bottom of page