top of page
Etsi
  • Writer's pictureAnna Eroma

Tutustumistarjous

Maalis-huhtikuun ajan tutustumistarjous 3x hierontaa osteopaattisin tekniikoin 150€ (norm. 180€).

Hieronta osteopaattisin tekniikoin on käytännössä osteopaattinen hoito jossa käytetään mm. erilaisia pehmytkudostekniikoita (hierontaotteita), nivelten mobilisointia, nestekiertoa parantavia tekniikoita kuten lymfapumppausta, erilaisia vipuvarsitekniikoita, lihaskalvokäsittelyä käyden koko keho läpi jalkapohjista päähän.


Hoidossa käytetään yllämainittuja ja muita tekniikoita tilanteen mukaan jotta saadaan keho tasapainoon ja poistettua mahdollisia toimintahäiriöitä, virheasentoja tai kipuja.

Hoidolla pystytään lievittämään mm. stressiä, migreeniä, tuki- ja liikuntaelin vaivoja, akuutteja ja kroonisia tiloja, tulehduksia, allergioita, uupumusta ja emotionaalisia ongelmia.


Miksi tarjouksessa on 3x eikä 1x ?

Yleensä vaiva minkä takia hakeudutaan hoitoon, on kestänyt kauemmin ja ennättänyt kroonistua jolloin 1 kerta ei välttämättä riitä vaan keho tarvitsee lyhyen ajan sisään muutaman hoitokerran jonka jälkeen voidaan saada jo muutos aikaan. Joskus yksi kerta riittää, toisinaan taas tarvitaan enemmän kuin 2 kertaa. Mitä kauemmin vaiva on kestänyt, sitä useamman kerran keho voi tarvita apua jotta se pääsee korjaamaan vaivan.

Tämä on yksilöllistä ja vaivasta riippuvaa. Sen takia ensimmäisellä tapaamisella jutellaan ja käydään läpi kaikki ne asiat jotka voivat olla vaivan takana ja näin ollen saadaan hyvä kokonaiskuva tilanteesta sekä pystytään tekemään hoitosuunnitelma juuri Sinulle. Ennen hoitoa myös tutkitaan eli katsotaan ryhti ja liikkuvuudet jolloin on helpompi löytää vaivan syy.


Kun muutos on saatu aikaan, voidaan hoitoväliä pidentää ja lopulta riittää ylläpitävä hoito tasaisin väliajoin joka sekin on yksilöllistä.


Jos sinulla on vaiva mikä ei hieronnalla tai itsehoidolla helpota tai tulee aina takaisin, niin nyt kannattaa napata tarjouksesta kiinni ja tulla kokeilemaan.


3x sarjakortin voit lunastaa varaamalla ajan ajanvaraus -sivulta ja laittamalla lisätietoja kohtaan koodin kevät20. Ensimmäisen käynnin yhteydessä veloitetaan 3x sarjakortti. Maksutapana käy kortti tai mobilepay.


Tarjouksen voit käyttää Lauttasaaressa Pulu Garagella tai Jätkäsaaren Huoltamolla

1 tarjous/asiakas


#osteopatia #hierontaosteopaattisintekniikoin #opiskelija #tutustumistarjous


162 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page