top of page
Pulugarage_0T6A5831.jpg

TULLESSASI VASTAANOTOLLE

Pulu Garagella ei ole Lauttasaaressa odotustilaa, joten tulethan paikalle vasta kun hoitoaikasi alkaa ja edellinen asiakas pääsee rauhassa lähtemään.

Oven ollessa auki, voit tulla suoraan sisään, muussa tapauksessa odotathan hetken ulkona.

Huomioithan, että ajanvaraus on sitova. Peruutus tulee tehdä 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme hoitohinnaston mukaisesti. 

Maksutapana käy käteinen, mobilepay, ePassi hyvinvointi, Edenred hieronta, Smartum hieronta sekä yleisimmät maksukortit.​

VASTAANOTOLLE

​Ensimmäisellä hoitokerralla täytetään esitietolomake, tehdään alkuhaastattelu, tehdään tutkimus (ryhti ja liiketestit). Haastattelun ja tutkimisen perusteella pyritään selvittämään vaivan syy ja näin ollen tekemään oikeanlainen hoitosuunnitelma ja sitä kautta auttamaan asiakasta paremmin.

Huomioithan, että varaamaasi aikaan sisältyy esitietolomakkeen täyttö (ensimmäisellä kerralla), haastattelu, tutkiminen, hoito, mahdolliset kotihoito-ohjeet ja laskutus.

Hoitoon tullessa suositellaan laittamaan mukavat ja joustavat vaatteet, esim. trikoot, shortsit, verkkarit, toppi (hierontaan tullessa selästä avattava) ja t-paita.

Osteopatiassa voi halutessaan pitää vaatteet päällä ellei ole erityistä syytä, jolloin on parempi olla alusvaatteisillaan tutkimisen ajan. 

TERVETULOA!

bottom of page