top of page

Forma Fit Tmi / Pulu Garage Toiminta- ja omavalvontasuunnitelma

1. Toimintasuunnitelma

 

1.1. Palvelun kuvaus
Yritys T:mi Forma Fit on hieronta- ja osteopatia-alan palveluyksikkö, nimeltään Pulu Garage, sijaitsee osoitteessa Puistokaari 3, 00200 Helsinki. Palveluyksikössä tarjotaan klassista hierontaa, osteopatiaa, yksilö- ja pienryhmävalmennusta. Palveluyksikkö on erikoistunut  hierontaan, osteopatiaan ja valmennukseen.
 
1.2. Kohderyhmä
 
Palveluyksikkö tarjoaa palveluitaan laajalle asiakaskunnalle, joka sisältää sekä aikuisia että nuoria. 

1.3. Toiminnan sisältö ja laajuus

Palveluyksikkö toimii arkisin, pääosin kello 10:00-19:00 välillä ja satunnaisesti lauantaisin kello 11-14. Asiakkaille tarjotaan monipuolisia hoitomuotoja, kuten klassista hierontaa, osteopatiaa ja imukuppihierontaa. Osteopatiaa tarjotaan myös  tarvittaessa kotikäynteinä asiakkaiden omassa ympäristössään.

1.4. Henkilöstösuunnitelma

Palveluyksikköön kuuluu yksi henkilö, joka on koulutettu hieroja, osteopaatti ja henkilökohtainen valmentaja. Henkilö työskentelee ympärivuotisesti. Työntekijällä on alan koulutus ja tutkinto, sekä asianmukainen ammatillinen osaaminen.

1.5. Tilat ja laitteet

Palveluyksikkö koostuu yhdestä n. 55m²:n hoitotilasta, jossa on sähköinen hoitopöytä , vesipiste ja treenialue. Treenialueella on kattava valikoima harjoitusvälineitä, kuten talja, kyykkyräkki, levypainoja, käsipainoja, kahvakuulia sekä kehonhuoltoon tarvittavia välineitä. Tilassa ei ole odotustilaa. Tilaan on esteetön pääsy, mukaan lukien WC-tilat.

Toimintasuunnitelma hyväksytty 27.05.2024. Laatijana  Anna Eroma, T:mi Forma Fit.

2. Omavalvontasuunnitelma

2.1. Palvelun kuvaus

T:mi Forma Fit hieronta- ja osteopatia-alan palveluyksikkö, nimeltään Pulu Garage, sijaitsee osoitteessa Puistokaari 3, 00200 Helsinki. Palveluyksikössä tarjotaan klassista hierontaa, osteopatiaa, yksilö- ja pienryhmävalmennusta. Palveluyksikkö on erikoistunut  hierontaan, osteopatiaan ja valmennukseen.

2.2. Omavalvonnan tavoitteet

Omavalvonnan päätavoitteina ovat palvelun laadun varmistaminen ja asiakasturvallisuuden takaaminen.

2.3. Laadunvalvonta

 

Laadunvalvontaa harjoitetaan seuraamalla asiakastyytyväisyyttä ja hoitotuloksia. Laadunvalvontaa tehdään jatkuvasti.

2.4. Turvallisuus

Työntekijä tarkistaa ja huolehtii päivittäin työvälineidensä kunnosta, työtilojen siisteydestä ja poistumisteiden esteettömyydestä.

2.5. Henkilökunnan toiminta

Työntekijällä on oltava voimassa vähintään EA1-tason ensiapukoulutus. Potilastietojärjestelmän käyttö tapahtuu tietoturvan, lakien ja asetusten mukaisesti. Jokaiselle asiakkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma ja käyntikirjaukset, jotka kirjataan asianmukaisesti.

2.6. Seuranta ja arviointi

Toiminnan kehittäminen perustuu jatkuvaan seurantaan ja arviointiin, mukaan lukien asiakaspalautteet.

 

Omavalvontasuunnitelma on hyväksytty 27.05.2024. Laatijana Anna Eroma, T:mi Forma Fit.

bottom of page